Citruscouscous med grönsaker och myntayoghurt

Citruscouscous med grönsaker och myntayoghurt

Gör så här

1. Rör ihop ingredienserna till myntayoghurten och ställ kallt.
2. Koka upp buljong med smör. Fördela couscous på bleck och slå över buljongen. Lägg över lock och låt grynen svälla i ca 10 min.
3. Blanda ner kikärter, grönsaker, apelsin och juice. Krydda med salt och peppar. Värm under lock på 180° i ca 25 min.
4. Vänd ner persilja och ost vid servering. Toppa med solrosfrön.

Serveringsportion ca: Couscous 200 g, yoghurt 40 g
Källa: Arla Köket Skola 2:2005

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen