Citrus, vilt och ingefära

Citrus, vilt och ingefära

Gör så här

1. Blanda kött, citron och ingefära. Låt marinera i kyl i minst 1 tim. Koka upp buljong. Tillsätt köttet med sin marinad, rotfrukter och potatis. Koka på svag värme tills köttet är klart. Smaka av med citronjuice, ingefära, gurkmeja, salt och peppar.
2. Blanda alla ingredienser till gurksalladen.

Serveringsportion: Gryta ca 400 g, gurksallad ca 60 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen