Citronstekt lax med rosépeppar och dillfilssås

Citronstekt lax med rosépeppar och dillfilssås

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Krydda med salt och peppar.
2. Pressa över citronsaft och lägg citronskivor på fisken. Strö över rosépeppar och ringla över oljan.
3. Stek fisken i ugn, 200° ca 20 min.
4. Koka potatisen.
5. Blanda ingredienserna till såsen. Smaka av med salt.
Servera laxen med potatis och dillsås.

Serveringsportion: ca 370 g
Källa:Arla Köket Årets Guld Ko 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen