Citronrisotto med paprika- och bönsallad

Citronrisotto med paprika- och bönsallad

Gör så här

1. Koka upp buljong i en kastrull, håll varm.
2. Fräs lök och vitlök i smör och rör ner riset. Tillsätt den varma buljongen under ständig omrörning, lite i taget under hela koktiden, totalt 20 min. Tillsätt saft och skal av citron efter 15 min. Rör sist i smör och ost så att risotton blir krämig. Salta och peppra.
3. Fräs bönor, lök, ärtor och paprika i smör. Vänd i örter. Salta och peppra.
4. Servera risotton i botten på en djup tallrik med grönsakerna på toppen, garnera med ost.

Serveringsportion ca: Risotto 230 g, paprika- och bönsallad 120 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen