Citronpepparröding med krossad potatis och spenat

Citronpepparröding med krossad potatis och spenat

Gör så här

1. Koka skal och saft av citron med honung till en tjock marmelad. Pensla citronmarmeladen på fisken, salta och peppra. Tillaga på smorda bleck i ugn, 150° i 8-10 min.
2. Koka potatis i lättsaltat vatten och krossa grovt. Fräs lök och spenat i smör, tillsätt potatisen och crème fraiche. Salta och peppra.
3. Värm lök i smör och smaksätt med dill, salt och peppar.

Serveringsportion ca: Röding 130 g, potatis 190 g, rödlök 40 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen