Citronkyckling från Vietnam

Citronkyckling från Vietnam

Gör så här

1. Blanda alla ingredienserna till citronkycklingen. Låt marinera mins 30 min, gärna längre.
2. Stek kycklingen i sin marinad. Tillsätt purjolök, morötter, groddar och crème fraiche. Hetta upp.
3. Servera med kokt ris. Garnera med gurka och solrosfrön.

Serveringsportion: Citronkyckling 100 g, ris 120 g, gurka 10 g, solrosfrön 5 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen