Chorizo med bön och svampröra

Chorizo med bön och svampröra

Gör så här

1. Börja med att blanda ingredienserna till örtyoghurten. Ställ svalt.
2. Koka bönorna enligt anvisningen på förpackningen.
3. Fräs champinjoner, lök och chili i smör. Rör ner bönor, tomat, persilja och ingefära. Smaka av med salt och peppar.
4. Stek korven och koka potatisen.
5. Servera korven med bön- och svampröra, örtyoghurt och kokt potatis.

Serveringsportion ca: Choritzo 100 g, svamp och bönröra 120 g, yoghurtsås 0,5 dl, kokt potatis 175 g
Källa: Lunchguiden nr2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen