Choladas gryta

Choladas gryta

Gör så här

1. Hetta upp oljan och rör i currypastan.
2. Tillsätt quorn, fond och mjölk, låt sjuda.
3. Vänd ned paprika, bambuskott och haricots verts.
4. Smaka av med salt och socker. Tillsätt crème fraiche.
5. Koka bulgur.
Servera grytan med bulgur. Garnera med basilika.

Recept: Cholada Adamsson, Restaurang Kristina, Sala Kommun
Källa: Kock i skolan 2011/Skolmat till 100

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen