Chokladrutor med vispad grädde

Chokladrutor med vispad grädde

Gör så här

1. Smöra och sockra formar eller bleck.
2. Vispa ägg och socker poröst.
3. Tillsätt grädden. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt.
4. Fördela snabbt smeten i formar eller bleck.
5. Grädda i ugnen vid 200ºC ca 15 min.
6. Skär kakan i rutor.
7. Vispa grädde och servera till kakan.

Serveringsportion ca: Kaka 60 g, grädde 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen