Chokladmousse med citrussmak

Chokladmousse med citrussmak

Gör så här

1. Tvätta apelsinen. Riv skalet fint. Pressa saften.
2. Smält choklad i vattenbad eller i mikrovågsugn. Smaksätt chokladen med apelsinskalen och lite av saften.
2. Vispa äggulor lätt och rör ner chokladen. Blanda ned kvarg och vänd sist ned den vispade grädden.
3. Låt stelna i skålar eller i bleck. Servera med apelsin och vaniljsås.

Serveringsportion ca: 230 g mousse, 40 g vaniljsås och 80 g apelsin
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen