Chokladmousse med äppelkompott

Chokladmousse med äppelkompott

Gör så här

Mousse
1. Smält blockchokladen i vattenbad.
2. Vispa äggulor och socker poröst.
3. Vispa grädden.
4. Blanda allt och vänd ner crème fraiche på slutet.
5. Häll upp i portionsglas eller i skålar(skeda vid servering).

Kompott:
1. Koka äpplena mjuka med socker och smör. Kyl.
2. Vispa vaniljsåsen.
3. Servera med äppelkompott och vaniljsås.

Serveringsportion ca: Mousse 90 g, kompott 90 g, vaniljsås 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen