Chokladmousse med apelsin

Chokladmousse med apelsin

Gör så här

1. Smält choklad i vattenbad eller mikro.
2. Vispa äggulor lätt i en bunke, stor nog att blanda moussen i.
3. Häll i chokladen och vispa ut till en smidig och glansig chokladsmet.
4. Blanda i apelsinrasp och lite apelsinlikör.
5. Vispa grädde lätt.
6. När chokladsmeten svalnat något vänd ner grädden lite i taget.
7. Spritsa moussen i små portionsformar och förvara i kyl.
8. Toppa med lite riven choklad.

Serveringsportion ca: 190 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen