Chokladkaka med päron- och myntasallad

Chokladkaka med päron- och myntasallad

Gör så här

1. Smält choklad och smör i en kastrull.
2. Vispa socker och ägg pösigt. Vänd ner choklad och kvarg i äggvispet.
3. Blanda mjöl med bakpulver och rör ner smeten.
4. Häll upp i bleck med bakplåtspapper och grädda i ugnen vid 200°C ca 12 min, kakan skall kännas lite lös. Ställ den att svalna och servera den kall.
5. Sila av päronlagen och mixa den med myntan, slå det över päronen.
6. Servera med chokladkakan och lättvispad grädde eller crème fraiche.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen