Choklad- och jordgubbsmuffins med vaniljkräm

Choklad- och jordgubbsmuffins med vaniljkräm

Gör så här

1. Rör smör och socker poröst.
2. Tillsätt äggen under kraftig omrörning.
3. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver, vaniljsocker, siktad kakao, crème fraiche och vatten.
4. Fördela smeten i muffinsformar, sockra jordgubbarna och tryck ner en jordgubbe i varje form.
5. Grädda i ugn vid 225ºC ca 8-10 min.
6. Vispa vaniljsåsen och servera till.

Tips: Muffinssmeten kan även gräddas i bleck vid 175º i cirka 35 min.

Serveringsportion ca: Muffin 60 g, vaniljsås 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen