Chicken Thai

Chicken Thai

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg i kycklingen. Detta kan med fördel göras en dag i förväg.
2. Koka upp grädde och mjölk. Tillsätt kycklingen. Låt koka under omrörning tills kycklingen är genomkokt.
3. Tillsätt grönsaker och crème fraiche. Ge såsen ytterligare ett uppkok. Smaka av med salt.
3. Koka ris och servera till kycklinggrytan. Toppa gärna med riven kokos.

Serveringsportion ca: Gryta 230 g, ris 210 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen