Cheddarsamosas

Cheddarsamosas

Gör så här

1. Tina degen enligt anvisning på förpackningen. Skär varje platta i ca 10 cm breda remsor. Lägg en liten hög ost i mitten på varje degremsa. Vik upp den nedre kanten till strax under mitten så att det blir en trekant. Vik upp den trekanten mot den översta kanten. Fortsätt vika och gör en ny trekant. Pensla med lite vatten på sista fliken och vik in.
2. Lägg paketen med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper.
3. Pensla dem med smör- & rapsolja och grädda i 225° ca 5 min tills de får fin färg.

Serveringsportion:
Källa: Blossa & Kvibille

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen