Cheddarfyllda dadlar med lufttorkad skinka

Cheddarfyllda dadlar med lufttorkad skinka

Gör så här

1.Skär ett snitt i dadlarna och ta ur kärnan.

2.Riv osten och mixa smöret till en slät smet.

3.Fyll dadlarna med ostblandningen.

4.Skär skinkskivorna i långa remsor. Linda skinka snyggt runt varje dadel.

5.Grädda dadlarna i ugnen i 250° ca 5 min. (vänd dem efter halva tiden)

6.Låt svalna ett par minuter innan servering så att gästerna inte bränner sig i den heta osten.

Serveringsportion: ca 35 gram
Källa:Arla Köket Jul 2010

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen