Ceasarsallad light med kyckling

Ceasarsallad light med kyckling

Gör så här

1. Skär brödet i tärningar och lägg på bleck. Häll på olja och rosta i ugn, 225° i 5-10 min.
2. Koka äggen halvmjuka och hacka dem grovt.
3. Mixa sardeller, kapris och senap med hälften av cottage cheesen. Blanda ner ägghacket, ost och resterande cottage cheese. Smaka av med citronsaft och peppar.
4. Stek kycklingen i smör. Salta och peppra.
5. Lägg romansallad längs kanterna av en skål. Lägg på sallad, kyckling,
brödkrutonger och körsbärstomater. Toppa med caesarröran.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Lätta upp din matlagning

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen