Castello Vit med marinerad grönsakscrudité och rostade solros- och pumpafrön

Castello Vit med marinerad grönsakscrudité och rostade solros- och pumpafrön

Gör så här

1. Rosta solros- och pumpafrön i torr panna några minuter så att de får lite färg, salta.
2. Hyvla eller skär alla grönsaker fint.
3. Smält honungen och blanda med olja och citronsaft, strö lite flingsalt över.
4. Slå det över grönsakerna, blanda väl och låt det marinera några minuter.
5. Servera med rumstempererad ost.

Serveringsportion ca: 40 g crudite, 30 g ost
Källa: Nya ostar på brickan

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen