Castello Svart med havtornsinkokta Ingrid Marie-äpplen och rostad filmjölkslimpa

Castello Svart med havtornsinkokta Ingrid Marie-äpplen och rostad filmjölkslimpa

Gör så här

1. Blanda ihop alla ingredienser till filmjölkslimpan.
2. Smörj och strö limpformar med extra vete- och rågkross. Häll smeten i formarna och baka i 160° i ca 1½ timme.
3. Låt brödet svalna. Skär det i tunna skivor och rosta.
4. Skär äpplena i grova klyftor. Slå på socker och bär, koka det i ca 5 min så att det blir lagom krämigt. Rör i citronskalet.
5. Servera gärna kompotten ljummen med rumstempererad ost.

Serveringsportion ca: 30 g ost, 50 g kompott, bröd
Källa: Nya ostar på brickan

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen