Castello® Marquise med kumminflarn och plommonkompott

Castello® Marquise med kumminflarn och plommonkompott

Gör så här

1.Blanda äggvitor, florsocker och mjöl. Rör ner det smält smöret. Forma tunna flarn och lägg på silpat. Strö över kummin och baka i ugn, 175° ca 5 minuter tills flarnen fått färg.

2.Dela plommonen och tag ur kärnan. Skär dem i kvartar. Strimla sviskonen. Koka plommon, sviskon och socker ca 15 minuter. Låt svalna.

3.Servera kompotten till osten tillsammans med kumminflarnen.

Källa:Castello 2011 & Castello 2015

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen