Castello®  Black med currypickels

Castello® Black med currypickels

Gör så här

1. Skala och skär grönsaker och vitlök i mindre bitar. Koka alla grönsaker utom paprika mjuka i saltat vatten. Kyl i iskallt vatten.
2. Häll av vattnet och låt grönsakerna rinna av ordentligt. Blanda i paprika om så önskas.
3. Blanda curry och socker i en kastrull och tillsätt lagerblad, peppar, vatten och ättikssprit. Koka i ca 10 min, red av med potatismjöl till simming konsistens.
4. Tillsätt timjan och låt koka upp. Slå den heta lagen över grönsakerna och lägg dem i rena syltburkar. Förvara kallat. Låt gärna stå en vecka innan servering.
Servera osten tempererad. Skär en skiva ost och dekorera med de syltade grönsakerna och pumpakärnor. (Se separat recept på kryddiga pumpakärnor).

Källa: Cold lab 2012

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen