Caribbean coconut tarte

Caribbean coconut tarte

Gör så här

1. Mixa kex med smör och farinsocker.
2. Platta ut i botten på en smord pajform och baka i ugn, 160º ca 8 minuter.
3. Vispa ihop resterande ingredienser till en slät smet.
4. Häll smeten i pajformen och grädda i ugn, 150º tills tarten precis har stannat, ca 45 minuter. Låt kallna i rumstemperatur.
5. Skär upp bitar av tarten och garnera med kokos och vit choklad.

Tips: Detta är en saftig paj som du bakar i en springform med löstagbar kant.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Deli Arlaköket 6:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen