Cappuccinobit

Cappuccinobit

Gör så här

1. Koka upp smöret och slå över chokladen, blanda i de resterande ingredienserna, rör samman till en jämn massa. Fyll smeten i låga bleck och baka i ugn, 210°, ca 13-15 min. Låt svalna och vänd ur blecket.
2. Koka upp grädde, kaffe och glykos och slå det över chokladen och rör slätt. Låt svalna.
3. Stryk ut tryffeln och strö över kryddblandningen. Skär bitar i önskad storlek.


Serveringsportion: ca 200 g
Källa: Ekorecept kocklandslaget

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen