Canneloni con salmone

Canneloni con salmone

Gör så här

1. Sautera spenat och rucola i smör. Låt svalna och häll bort ev vätska.
2. Blanda rucola och spenat med cottage cheese och ost. Smaka av med salt, peppar och muskot.
3. Fördela ostblandningen och lax på lasagneplattorna.
4. Rulla ihop och lägg i en smord form med skarven nedåt.
5. Rör ihop tomat- och ostsås. Häll såsen över cannellonin och toppa med mozzarella.
6. Grädda lasagnen i ugn, 175° ca 40 min.
7. Garnera med färsk timjan.

Serveringsportion ca: 450 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen