Burgare med sötsur yoghurtdressing

Burgare med sötsur yoghurtdressing

Gör så här

1. Blanda ägg, lök, chilisås, cayennepeppar och oregano. Tillsätt blandfärs. Smaka av med salt och peppar. Forma till hamburgare à ca 125 g.
2. Lägg i bleck och stek i ugn, 150° till en kärntemperatur av 70°, ca 20 min, eller stek dem i smör i stekbord.
3. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaka av med salt och peppar.
4. Stek strips i ugn enligt anvisningarna på förpackningen.
5. Blanda vitkål och morötter. Värm pommes frites enligt anvisning.
6. Lägg hälften av dressingen på brödets underdel. Lägg sedan på hamburgare, resterande dressing, vitkål- och morotsblandning och bröd.
7. Servera med strips.

Serveringsportion: Burgare 125 g, pommes frites 150 g, bröd 50 g, sallad 30 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen