Brytbröd

Brytbröd

Gör så här

1. Blanda jäst, vatten, salt och olja. Tillsätt mjöl lite i taget och arbeta gärna degen i en degblandarmaskin ca 10 min. Låt jäsa ca 20 min.
2. Baka ut degen till åtta smala bröd. Låt jäsa på plåtar ca 45 min.
3. Grädda i ugnen vid 225° ca 20 min. Låt svalna.

1 sats ger åtta smala bröd
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen