Brysselkål i saffransgrädde

Brysselkål i saffransgrädde

Gör så här

1. Koka brysselkålen i ugn i ånga tills den är nästan klar.
2. Fräs lök och saffran i smör. Tillsätt mjölk och grädde och koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska. Låt koka på svag värme ca 5 min.
3. Tillsätt brysselkål och koka ca 5 min. Smaka av med saft och rivet skal av citron, salt och peppar.
4. Servera gärna med kokt potatis.

Serveringsportion ca: 140 g
Källa: Julen till ära

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen