Bruschetta med örtkräm

Bruschetta med örtkräm

Gör så här

1. Rosta brödet i ugn eller på stekbord.
2. Blanda tomater, basilika och vitlök, smaka av med salt och peppar.
3. Rör ihop kvarg, örter, vitlök, citronskal och saft. Smaka av med salt och lite socker.
4. Bred ett lager med ostkrämen på brödet. Lägg på tomatröran.
5. Servera bröden med sallad och parmaskinka.

Serveringsportion ca: Bruchetta 115 g, ostkräm 40 g
Källa: Kesella i New York

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen