Bruschetta med krämiga morötter och ruccolasallad

Bruschetta med krämiga morötter och ruccolasallad

Gör så här

1. Pensla ciabattahalvorna med olivolja och strö över vitlök. Grilla i ugn,  225° ca 4 min.
2. Fräs morötter, lök och senapsfrön i smör. Tillsätt grädde och låt koka in i ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela morotsfräset på bröden, toppa med ost och en hög med ruccolasallad.

Serveringsportion ca: Bruschetta 100 g, krämiga morötter 110 g, ost20 g, ruccolasallad 10 g
Källa: Lunch2:00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen