Brödpudding med punsch och russin

Brödpudding med punsch och russin

Gör så här

1. Lägg russinen i blöt i vatten tills de blir mjuka ca 30 min. Låt vattnet rinna av.
2. Blanda russinen med punsch och kanel. Låt stå och dra ca 30 min.
3. Fördela brödtärningarna i bleck. Fördela punschrussinen på brödet.
4. Vispa upp ägg och tillsätt mjölk, grädde och socker. Häll blandningen i blecken.
5. Grädda i ugn vid 175°C ca 15 min. Servera med vaniljsås.

Tips: Du kan också göra brödpuddingen i portionsformar men tänk på att gräddningstiden i ugnen blir kortare.

Serveringsportion ca: Pudding 115 g, vaniljsås 50 g
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen