Broccoli- och ädelostsoppa

Broccoli- och ädelostsoppa

Gör så här

1. Fräs lök i smör utan att den tar färg. Tillsätt potatis och palsternacka. Slå på vätskan och låt allt sjuda under lock tills grönsakerna är mjuka, 15-20 minuter. Mixa. Krydda med salt och peppar.
2. Smält ädelosten i den varma soppan. Avsluta med lite svartpepper från kvarn.
3. Toppa med broccoli och skinka vid servering. Garnera med färska örter eller mangoldskott.

Ps. Soppan är en bassoppa som kan varieras se även "Lax- och potatis chowder", "Grönsaksmingelsoppa" och "Potatis- och svampsoppa".

Serveringsportion ca: 400 g
Källa: Deli,Arlaköket nr 1,2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen