Bräserad vitkål i grönsaksbearnaise

Bräserad vitkål i grönsaksbearnaise

Gör så här

1. Koka rotfrukterna mjuka i buljong. Häll av och spara buljongen.
2. Mixa rotfrukterna till puré. Klicka i smöret under vispning.
3. Tillsätt crème fraiche. Smaka av med persilja, dragon, cayennepeppar, salt och svartpeppar.
4. Koka vitkål och potatis mjuka i buljongen från rotfruktkoket.
5. Fräs svampen i smör.
6. Lägg upp kål och potatis, strö över svampen och klicka över bearnaise.

Serveringsportion ca: Grönsaksbearnaise 75 g, vitkålsblandning 280 g
Källa: Lunchguiden nr4

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen