Bräserad fläskfilé med svamppilaff

Bräserad fläskfilé med svamppilaff

Gör så här

1. Bryn köttet i smör.
2. Slå på sås, grädde och crème fraiche. Koka ihop tills köttet är färdigt. Vänd i spenat vid servering. Smaksätt med salt och peppar.
3. Fräs svamp och lök i smör utan att det tar färg. Vänd i ris, salladslök och persilja på slutet. Salta och peppra.

Serveringsportion ca: Kött med sås 180 g, pilaff 185 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen