Bönsoppa med rostad bacon och kapris

Bönsoppa med rostad bacon och kapris

Gör så här

1.Skölj bönorna och låt rinna av väl.
2.Skiva lök och vitlök, kärna ur och skiva chilin. Fräs i olja och smör. Lägg i bönorna och slå på vatten och vinäger. Knyt ihop timjan, rosmarin och lagerblad och låt puttra i soppan ca 15 min.
3.Lyft upp kryddbuketten, vänd ner crème fraiche och mixa soppan i matberedare. Smaka av med salt och vitpeppar och ev ner vinäger.
4.Strimla bacon och stek det knaprigt i ugn, 170°. Låt baconet rinna av och blanda med kapris.
5.Servera soppan och strö över baconbladningen.

Källa: Arla Köket Lunch på Hjerta 2014

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen