Bönburgare med rårivna pepparrotsbetor

Bönburgare med rårivna pepparrotsbetor

Gör så här

1. Mixa bönorna med lite vatten.
2. Blanda bönpurén med lök, cottage cheese, persilja och ägg. Smaka av med muskot, senap, socker, salt och peppar. Tillsätt ströbröd.
3. Forma till burgare à ca 75 g. Stek dem i smör.
4. Blanda morötter och rödbetor. Blanda olja, vinäger och pepparrot. Smaka av med salt och peppar. Häll över råkosten.
5. Stek potatisklyftorna i ugnen vid 150° ca 30 min. Pensla med smör och salta.

Tips: Burgarna är perfekta som nyttig snabbmat i ett pitabröd tillsammans med feferoni och smakrika grönsaker.

Serveringsportion ca: Burgare 2 st 150 g, råkost 60 g, klyftpotatis 200 g
Källa: Hot Stuff

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen