Bloody beef

Bloody beef

Gör så här

1. Blanda och värm peppar, soja och honung.
2. Pensla köttet med ca 1/3 av pepparsojan.
3. Stek köttet i ugn vid 150°C till en innertemperatur av 65°C.
4. Pensla köttet med 1/3 av pepparsojan ca 5 min innan stektidens slut. Låt köttet vila ca 20 min innan det skivas upp.
5. Pensla köttskivorna med resten av pepparsojan strax före servering.
6. Koka potatis, pumpa och morötter mjuka var för sig.
7. Sönderdela till mos i blandaren med hjälp av vispen.
8. Späd med grädde och mjölk. Smaka av med chilisauce och salt.

Serveringsportion ca: Nötstek 110 g, pumpamos 260 g
Källa: Ruskigt goda rätter

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen