Blomkålssoppa

Blomkålssoppa

Gör så här

1. Fräs blomkål till soppan med lök och vitlök i smör. Tillsätt buljong och vin. Koka ca 5 min och tillsätt crème fraiche. Koka tills blomkålen är mjuk.
2. Mixa soppan slät, smaksätt med salt och peppar.
3. Pochera ägg i vatten, vinäger och salt. Rosta blomkål och mandel gyllene i en stekpanna med lite olja. Blanda med spenat och lök, servera apart eller direkt i soppan.

Serveringsportion ca: Soppa 300 g, tillbehör 140 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen