Blåmusslor med  syrad grädde

Blåmusslor med syrad grädde

Gör så här

  1. Skölj blåmusslorna och plocka  bort de som är öppna.
  2. Skiva schalottenlök, fänkål och chili. Sautera allt i olja i en kastrull. Häll i vinet och reducera till hälften.
  3. Lägg i musslorna och låt koka upp under lock. Tillsätt syrad grädde när musslorna börjar öppna sig och låt koka tills musslorna öppnat sig helt. Ta upp musslorna med en hål slev och lägg över i en skål.
  4. Koka ihop såsen och smaka av med salt. Häll såsen över musslorna  och servera.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen