Blåbärskaka

Blåbärskaka

Gör så här

1. Lägg havregrynen i blöt i mjölk ca 15 min.
2. Blanda grynen med de övriga ingredienserna till och med vaniljsocker, till smeten.
3. Tryck ut smeten i smorda formar eller bleck. Lägg i bären.
4. Grädda i ugn, 175º ca 40 min. Låt kakan svalna.
5. Kan serveras både ljummen och kall med vaniljsås.

Serveringsportion ca: Kaka 100 g, vaniljsås 50 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen