Björnbärspaj med färskost

Björnbärspaj med färskost

Gör så här

1. Vispa lätt ihop ägg, socker och grädde med kvarg. Häll upp i mördegsskal.
2. Blanda björnbär med potatismjöl och fördela i smeten. Frys helst pajen innan gräddning ca 30 min.
3. Grädda i ugn, 175° ca 25 min.
4. Blanda crème fraiche med vaniljsocker, vispa fast.
Servera pajen ljummen med en klick crème fraiche.

Serveringsportion ca: 230 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen