Björnbärsfromage

Björnbärsfromage

Gör så här

1. Koka ihop färska björnbär och råsocker ca 5 min. Sila av och låt svalna helt. Mixa till en slät puré.
2. Vispa äggulor och socker poröst.
3. Vispa vaniljsås och grädde.
4. Smält gelatinbladen.
5. Blanda björnbärskoket eller björnbärssylten, vaniljsåsen och vispgrädden i ägg- och sockerblandningen.
6. Blanda ner gelatinet i en tunn stråle under ständig omrörning så att det inte klumpar sig.
7. Häll upp i portionsskålar och ställ kallt ett par timmar så att fromagen stelnar.

Serveringsportion ca: 100 g
Källa: Med smak av vanilj

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen