Biscotti

Biscotti

Gör så här

1. Rör smör och socker smidigt.
2. Vänd ner ett ägg i taget.
3. Blanda mjöl och bakpulver med de torra kryddorna.
4. Blanda ner mjölet i smörblandningen tillsammans med nötter, choklad och sambuca.
5. Forma degen till två eller tre längder och lägg på bakplåtspapper.
6. Pensla längderna med lite lätt vispad äggvita och grädda i ugn, 175° ca 35 min.
7. Skär längderna till skorpor medan de ännu är ljumma.
8. Lägg tillbaka på plåten med lite mellanrum och torka skorporna i ugn, 100° ca 45 min.
9. Förvaras torrt.

Tips: Extra goda blir skorporna om du doppar dem i lite mörk choklad.

Källa: Deli Arla Köket 1:2002

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen