Biff, lök, ostronskivling och lingon

Biff, lök, ostronskivling och lingon

Gör så här

1. Karamellisera farinsocker. Tillsätt buljong, lingonsaft och soja. Låt koka på svag värme ca 20 min.
2. Bryn kött, svamp och lök i smör. Tillsätt buljong och grädde. Koka på svag värme tills köttet är klart, smaka ev. av med soja. Red av med majsstärkelse. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt eller garnera med färska eller frysta lingon. 3. Servera med t ex klyftpotatis.

Serveringsportion: Gryta ca 215 g, klyftpotatis ca 200 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen