Berenjena Criolla - Grön gryta från Chile

Berenjena Criolla - Grön gryta från Chile

Gör så här

1. Fräs aubergine, morötter, lök, vitlök och chilipeppar i smör. Tillsätt tomater och koka upp. Blanda i crème fraiche, äpplen och chili. Koka upp. Smaka av med salt och peppar.
2. Trä köttbullar och prinskorvar på spett och värm i ugnen vid 175° ca 8 min. 3.
3. Koka riset.
Servera ris till grytan.

Serveringsportion ca: Grönsaksgryta 140 g, spett 1 st, ris 180 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen