BBQ-karré med grönsakscoleslaw

BBQ-karré med grönsakscoleslaw

Gör så här

1. Pensla 1/3 BBQ-sås över karrén. Stek i ugn vid 150° till en innertemperatur. Pensla med sås någon gång under stektiden och strax innan köttet är klart. De sista 5 min kan ugnstemperaturen höjas till 225° för en knaprig yta.
2. Låt vila i t ex folie ca 20 min. Skiva, lägg i bleck och pensla med ett tunt lager sås. Värm efter åtgång.
3. Blanda ingredienserna till coleslawen. Smaka av med salt och peppar. Servera till karrén. Potatisklyftor är också gott till.

Tips: Du kan också skiva karrén i portionsskivor à 150 g och lägga i bleck. Fördela då BBQ-sås över köttskivorna och låt stå ca 2 timmar. Stek sedan i ugn vid 150° tills köttet är genomstekt, ca 40 min.

Serveringsportion ca: Karré 150 g, grönsakscoleslaw 140 g
Källa: ArlaKöket lunch nr 1-00

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen