Bärpaj med vaniljsås

Bärpaj med vaniljsås

Gör så här

1. Rör smör och socker. Tillsätt ägg och smaka av med bittermandelolja. Tillsätt mjölet och arbeta till en deg.
2. Forma degen till långa rullar ca 4 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 1 timme.
3. Koka upp bär och socker.
4. Red av med maizenamjöl utrört i lite vätska. Fördela i bleck. Skiva degrullen och lätt skivorna lite omlott på bären.
5. Grädda i ugn, 175° ca 30 min. Vispa vaniljsås och servera till.

Serveringsportion ca: Paj 100 g, vaniljsås 0,5 dl
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen