Bärbruschetta

Bärbruschetta

Gör så här

1. Lägg skivor av vetelängd på ett bleck med bakplåtspapper.
2. Strö över socker och kardemumma. Hyvla över smör.
3. Baka i ugn, 250° ca 5 min eller tills de börjar få fin färg. Låt svalna.
4. Blanda kvarg och vaniljsocker, lägg på bruschettan och toppa med färska bär.
5. Hyvla över vit choklad.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Lätt och läckert

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen