Barbados banana cake

Barbados banana cake

Gör så här

1. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker.
2. Rör ihop resterande ingredienser i en annan bunke eller degblandare.
3. Tillsätt mjölblandningen och blanda till en slät smet.
4. Grädda i smorda portionsformar i ugn, 160º ca 25 min. Kolla att kakan är klar genom att sticka en kniv i mitten på den. Är kniven kladdig när du drar ut den behöver kakan gräddas längre.
5. Rör ihop alla ingredienser till toppingen utom kardemumman.
6. Glasera kakorna med toppingen och pudra över kardemumma.
7. Dekorera gärna med en skivad banan.

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Deli Arlaköket 6:2004

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen