Bananparfait med kryddfrukter

Bananparfait med kryddfrukter

Gör så här

1. Mixa banan, kvarg och vaniljsocker.
2. Vispa gulor och florsocker vitt och pösigt. Vänd ner bananmixet i äggvispet och sist grädden. Ställ att stelna i frys.
3. Koka upp socker, vatten och anis till en sockerlag som får kallna. Lägg frukterna i bleck och slå sockerlagen över.
4. Servera kryddfrukterna med parfaiten.

Serveringsportion ca: Parfait 110 g, frukt 70 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen